Over ons

Op een praktische en geestelijke manier hulp bieden. Met dit doel wonen en werken we sinds februari 2017 in Durrës, Albanië. Deze hulp begint hier vooral door er te zijn en alles draait om ontmoetingen:  in de kerk, een koffietentje of gewoon thuis. Samen met OM Albanië reiken we uit naar gezinnen met een kind met een beperking en gezinnen in arme situaties.

20180317 wandeling met Menno & Renate (3)

 

Basis van onze uitzending

Operatie Mobilisatie is een organisatie die op een praktische en christelijke werkwijze het evangelie uitdraagt, vooral richting de ‘minst bereikten’. We willen van Jezus getuigen, hier in Albanië, zeker omdat hier maar een half procent van de bevolking een levende relatie met Jezus heeft. Onze thuisgemeente is de Bethelkerk in Langerak.

Geschiedenis

Bij Renate heeft altijd al het idee geleefd om iets in de zending te kunnen betekenen. Bij Menno is dit gekomen na verschillende positieve gesprekken en ervaringen in het buitenland. Na onze korte zendingsreis naar El Salvador eind 2015 kwamen we tot de conclusie dat we het verlangen hebben om God in het buitenland te dienen. Oost-Europa heeft ons hart gestolen sinds de eerste reis naar Roemenië en OM kwam met de mogelijkheden in Albanië. Sinds een kort verblijf in Durrës in mei 2016 voelen we ons geroepen om hier te werken.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s