Wie wij zijn

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Menno en Renate Venderbos, twintigers en ruim 3 jaar getrouwd. Momenteel wonen we in Dürres, Albanië. Hier kunt u lezen wat we hier doen. Het verlangen om dit te gaan doen is door de jaren heen bij ons gegroeid, ieder op onze eigen manier.

IMAG1029[1].jpg“Wij zijn enorm benieuwd wat God voor plannen heeft met ons. In Albanië zijn we een nieuwe fase van ons leven gestart! We mogen in een team vol energie en liefde voor God en de mensen om hun heen werken”.

 

Allebei zijn we in een liefdevol en christelijk gezin opgegroeid en hebben als tieners Jezus aangenomen als onze Heer en Verlosser. Bij Renate heeft altijd al het idee geleefd om iets in de zending te kunnen betekenen. Bij Menno is dit gekomen na verschillende positieve gesprekken en ervaringen in het buitenland. Na onze korte zendingsreis naar El Salvador eind 2015 kwamen we tot de conclusie dat we het verlangen hebben om God in het buitenland te dienen en we altijd spijt zouden krijgen als we dit niet zouden doorzetten.

We denken dat dit bij ons past. We vinden het allebei  leuk en interessant om in een cross-cultureel team in een andere cultuur te werken. We hebben er plezier in om kinderen op leuke en interactieve manieren te vertellen over Jezus en andere verhalen uit de bijbel. Oost-Europa heeft ons hart gestolen sinds de eerste reis naar Roemenië.

Advertenties